L’Associació La Muralla porta acollint a gent voluntària des dels seus inicis. A cada voluntari que s’uneix a se li fa un seguiment des del començament.

El primer que es fa al voluntari és el procés d’acollida durant el qual es presenta l’associació, tots els serveis que oferim i una entrevista en la que es decideix quina tasca li agradaria desenvolupar i a on prestarà els seus serveis. Una vegada decidit se li fa un contracte intern on queda reflectit la seva tasca i el seu horari i es dona d’alta amb una assegurança de la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS).

Una vegada el voluntari s’ha involucrat a l’Associació es fa un seguiment de les seves tasques i de la seva actitud i si es presenta qualsevol problema es pot intervenir amb la nostra psicòloga i amb la resta de l’equip. Quan el voluntari decideix finalitzar la seva aportació se li fa l’últim procés que és el d’acomiadament.

Actualment l’Associació compta amb més de 10 voluntaris que desempenyen diferents tasques, des de tasques d’administració, tresorer, junta directiva a tasques d’acompanyament en sortides i als monitors en diferents tallers. Animem a totes aquelles persones que estiguin interessades en fer-se voluntàries que coneguin la nostra Associació: